Onze werkwijze

Digiviking biedt op maat gemaakte marketingplannen, afgestemd op jouw unieke behoeften. Of je nu focust op één service of je hele online marketing wilt verbeteren, ons team zet zich in voor jouw succes.

We creëren persoonlijke actieplannen, gericht op het maximaliseren van resultaten, afgestemd op jouw bedrijfsdoelen. Onze aanpak omvat een gestructureerd stappenplan voor elke dienst, waarbij we altijd streven naar het beste resultaat.

Persoonlijk gesprek

Om een succesvolle samenwerking te waarborgen, is het essentieel dat we een diepgaand begrip van jou en je bedrijf ontwikkelen. Daarom nodigen we je uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens deze ontmoeting verkennen we de unieke eigenschappen en unieke verkooppunten van je onderneming, bespreken we je marketingdoelstellingen en doelgroep, evenals je budget en specifieke wensen. Vaak voeren we vooraf een SEO-analyse uit of sturen we een email met enkele voorbereidende vragen om het gesprek zo gericht mogelijk te voeren. Na onze ontmoeting werken we een gepersonaliseerd advies voor je uit, helemaal afgestemd op jouw behoeften.

Een duidelijke offerte

Na onze kennismaking en het verzamelen van alle relevante informatie, zullen we je een helder voorstel presenteren. Dit voorstel specificeert precies wat we van plan zijn te doen en welk budget daarvoor nodig is. Voor een website omvat dit bijvoorbeeld de specifieke plugins en functies die je wenst, terwijl voor online marketing dit kan inhouden welke soorten advertenties we zullen gebruiken en op welke keywords we ons zullen richten. Als je tevreden bent met ons voorstel, dan zijn we klaar om onze samenwerking te starten!

De opstart

Bij de aanvang van onze samenwerking is het mogelijk dat er al een initiële SEO-analyse is uitgevoerd. Mocht dit nog niet gebeurd zijn, dan stellen we een nulmeting op. Het zorgvuldig vastleggen van de uitgangssituatie stelt ons later in staat om de behaalde resultaten duidelijk te evalueren. We nemen ook eerdere resultaten onder de loep. Heeft je bedrijf in het verleden al advertentiecampagnes gedraaid? Dan is die data bijzonder waardevol om onze strategie nog gerichter vorm te geven. En precies dat gerichte werken is waar we van houden!

RESULTAAT IS BELANGRIJK

Zodra de marketingactiviteiten zijn opgestart, houden we de prestaties nauwlettend in de gaten. Dit omvat alles van dagelijkse SEO-positieveranderingen tot de doorklikratio van advertenties. De verzamelde data biedt ons inzicht in wat effectief is en wat niet. Onze aanpak is dynamisch; we passen onze strategieën aan op basis van de behaalde resultaten en de kansen die we zien voor verdere verbeteringen. Op deze manier garanderen we optimale resultaten. Bovendien zorgen we ervoor dat alle bevindingen en resultaten regelmatig met jullie worden gedeeld.

Rapportage

Team Digiviking zet sterk in op open communicatie en het delen van resultaten met onze klanten. Je ontvangt regelmatig updates, waaronder SEO-rapporten met prestatiecijfers zoals bezoekersaantallen, positieveranderingen en website-autoriteit. We houden je ook op de hoogte van nieuwe marketingstrategieën en ideeën. Zo blijf je volledig geïnformeerd over de marketingactiviteiten die je aan ons hebt uitbesteed, voor een samenwerking gebaseerd op vertrouwen en transparantie.

Optimaliseren

Digiviking bevordert de online marketing en digitale presentatie van bedrijven door continu te optimaliseren en monitoren. Onze aanpak omvat SEO revisies en campagne optimalisatie, essentieel voor het behalen van topresultaten binnen je budget. Onze drijfveer? Jouw groei versnellen door steeds betere resultaten te leveren.