Webshop laten maken.

Terwijl fysieke winkelstraten steeds rustiger worden, blijft de online verkoop jaar na jaar groeien. Dit maakt een webshop essentieel voor elke ondernemer die producten direct aan consumenten verkoopt. Een klantvriendelijk bestel- en betaalproces is hierbij cruciaal, ook op mobiele apparaten zoals telefoons en tablets.

Of je nu een geheel nieuwe webshop wilt opzetten of een bestaande wilt vernieuwen, Digiviking is de partner die je zoekt. Wij leggen de focus op conversie optimalisatie en een aantrekkelijk design.

Een supersnelle webshop?

Vraag het hier aan!

Wat bieden wij aan

 • WordPress CMS
  Wij creëren een volledige WordPress-omgeving waar alle magie plaatsvindt.
 • Onderhoud
  Zodra de website live is, nemen wij de verantwoordelijkheid voor maandelijks onderhoud.
 • SEO
  In samenwerking met het marketingteam voeren we onderzoek uit naar leads, conversie en optimaliseren we de SEO van jouw website.
 • Woocommerce
  Met WooCommerce oplossingen til je jouw online winkel naar het volgende niveau, dankzij een flexibel en krachtig e-commerce platform dat naadloos integreert met je website.
 • Aanpasbaar
  Ben je niet helemaal overtuigd van het ontwerp? Geen zorgen, we werken samen met jou aan een oplossing.
 • Support
  Ervaar je een probleem op jouw website? Aarzel niet om ons 24/7 te contacteren.

Webdesign

Wij zijn experts in het bouwen van snelle, professionele websites en webshops, geschikt voor elk apparaat en voorzien van een betalingssysteem. Daarnaast bieden we hosting met updates en SSL-beveiliging, zodat jij alles gemakkelijk bij één partij houdt.
Website

Bekijk onze projecten

Oxilife

Klant sinds: March 24, 2023
Webshop
Hosting