fbpx
digiviking

Videografie

Video is een krachtige manier om de aandacht te trekken van potentiële klanten. Het stelt je in staat om jouw bedrijf op een visueel aantrekkelijke manier te presenteren, en om de boodschap over te brengen op een manier die blijft hangen. En met onze videografie diensten, kan jouw bedrijf er nog nooit zo goed hebben uitgezien.

Of je nu op zoek bent naar een aftermovie van je event of naar het vastleggen van persoonlijke gebeurtenissen, wij hebben het in huis. Onze videografen hebben oog voor detail en zorgen ervoor dat elke belangrijke gebeurtenis wordt vastgelegd op een manier die het waard is om te delen met anderen. En bereid je voor, want de volgende keer dat je een event organiseert zullen nog meer mensen aanwezig willen zijn!

digiviking

Welke verschillende soorten video's zijn er

Bedrijfsvideo

Een bedrijfsvideo die goed in elkaar zit kan ieder bedrijf interessant maken. Dit is je kans om aan de wereld te tonen wat jouw bedrijf bijzonder maakt en waarom potentiële klanten, opdrachtgevers of werknemers best voor jou kiezen.

Testimonial video

Een testimonial laat anderen aan het woord. Zij getuigen hoe ze jouw producten/diensten hebben ervaren. Het tonen van concrete en succesvolle cases wint het vertrouwen van je potentiële klant.

Instructievideo

Een instructievideo legt uit. Wat precies, dat mag jij ons vertellen. Je product, dienst of werkwijze wordt ontledigd en begrijpelijk, maar aantrekkelijk op beeld vastgelegd.

Krachtige aftermovie

Met een aftermovie laat je in een oogopslag zien hoe enthousiast je bezoekers zijn, hoe uniek jouw locatie is en vooral, wat de thuisblijvers een volgende keer zeker niet willen missen!

Animatie

Animatie is een techniek waarbij beelden of objecten worden gecreëerd en veranderd om beweging te suggereren. Het kan worden gebruikt voor allerlei doeleinden, zoals entertainment, educatie en reclame. Binnen uw bedrijf, kan animatie worden gebruikt om uw merk en producten op een unieke en opvallende manier te presenteren. Onze grafische afdeling creëert animaties die uw merkboodschap op een leuke en onthoudbare manier overbrengen aan uw doelgroep. Dit kan zowel in 2D of 3D zijn en zal zeker bijdragen aan de impact die uw boodschap op de kijker zal hebben.

 

Neem contact op met onze Videograaf

Enkele Succesvoorbeelden!