SEA - Adverteren op Google.

Zelfs als je niet hoog scoort op organische zoekresultaten, biedt SEA (Search Engine Advertising) je de mogelijkheid om met een advertentie direct bovenaan in Google te verschijnen. Dit stelt je in staat om snel resultaten te zien, zonder het lange proces van SEO.

Met SEA betaal je een vast bedrag per klik om direct bovenaan de zoekresultaten te staan. Onze SEA-experts bij Digiviking kunnen dit geheel voor je verzorgen!

Vergroot jouw online vindbaarheid!

Ontdek hoe wij te werk gaan of vraag meteen een offerte aan.

Wat is SEA

SEA is een zeer efficiënte manier om meer bezoekers en potentiële klanten naar jouw website te leiden, op voorwaarde dat het correct wordt uitgevoerd. Gegevens tonen aan dat maar liefst 75% van al het websiteverkeer afkomstig is van zoekopdrachten. Of je nu je online verkoop wilt stimuleren, telefoontjes naar je bedrijf wilt genereren, of klanten wilt aantrekken en behouden, SEA kan je helpen om jouw doelen te bereiken.

SEA

CPC - Cost Per click

Bij Google Ads betaal je als adverteerder alleen per klik, een methode die ‘Cost-Per-Click’ (CPC) heet. Je betaalt dus alleen voor effectieve interacties, niet voor het tonen van de advertentie. De kosten per klik, die je zelf instelt, variëren met de concurrentie van het zoekwoord; ze kunnen laag zijn voor nichezoekwoorden en hoog bij populaire of competitieve zoekwoorden.
SEA

Vindbaarheid

Een aantrekkelijke website is essentieel, maar zonder goede zichtbaarheid op Google blijft het beoogde doel buiten bereik. Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van de vindbaarheid op Google voor zowel nieuwe als bestaande websites door middel van SEO. Verder implementeren we Google Ads campagnes (SEA), waarbij kosten alleen gemaakt worden per bezoeker. Dit is een ideale strategie voor onmiddellijke resultaten.

Vindbaarheid
Website

Ontdek de kracht van digitale marketing