Erhan Demirci

Media en entertainment

STORYLINE:

Transformeren van merken, een lach tegelijk!

Duik mee in ons nieuwste succesverhaal: Erhan Demirci.

Belgische komiek Erhan Demirci, met zijn charme en scherpe humor, stond al sterk in de comedy wereld in België. Bij Digiviking zagen we echter een kans om zijn digitale voetafdruk verder te vergroten. In twee maanden tijd, heeft Erhan Demirci zijn digitale aanwezigheid een ongelooflijke groei gezien – een metamorfose.

🖥 Website:

  • Designed tot een stijlvolle en responsieve online website. Professioneel en toegankelijk voor iedereen.

📱 Sociale Media:

  • Instagram: We startten met 5.031 duizend volgers op 4 juli. Fast forward naar 28 augustus, en dit aantal explodeerde naar een indrukwekkende 18.028 duizend volgers! Dat is een winst van 12.997 duizend volgers in minder dan 2 maanden! De reels? Ze bereikten maar liefst 872.800 duizend accounts en meer dan 2 miljoen views. Drie daarvan overschreden 100.000 views, met één die zelfs 500.000 views behaalde. Deze aantallen groeien nog steeds verder.

  • Facebook: Ondanks een langzame start zagen we een opmerkelijke toename in engagement, met een totaal bereik van 185.000 mensen tussen 4 juli en 28 augustus met een grote toename van 18 tot 28 augustus. Bij de vind-ik-leuks haalde Erhan Demirci een aanzienlijke groei van 1.384 nieuwe likes, waarbij het momentum zijn hoogtepunt bereikte op 19 augustus, wat duidt op een groeiende betrokkenheid en een groter publiek.

  • TikTok: Een nieuwe toevoeging, maar wat een opmars! 5.4 miljoen video-views waarvan 3,2 miljoen unieke accounts bereikt zijn, 27 duizend nieuwe volgers en een overweldigende interactie met 363.000 duizend likes en 5.240 duizend reacties. De content van Erhan Demirci werd maar liefst 34.000 keer gedeeld. Het publiek hield duidelijk van wat ze zagen!

 

De impact van Digiviking.

In slechts enkele maanden tijd heeft onze samenwerking met Erhan Demirci voor een grote impact gezorgd. Door een vleugje van onze marketing magie te combineren en Erhan’s komisch talent zijn de statistieken simpelweg spectaculair: een exponentiële groei op Instagram, een hernieuwde dynamiek op Facebook en een grote doorbraak op TikTok.

Het resultaat? De tickets voor Erhan’s komende shows vlogen in snel tempo de deur uit. Dit is het tastbare bewijs van de samenwerking tussen effectieve digitale strategie en authentiek talent.

Maar het gaat niet enkel om cijfers. Achter deze statistieken schuilt een groter verhaal van naamsbekendheid die in een verbazingwekkend tempo is gegroeid, het bereiken van nieuwe doelgroepen en het versterken van Erhan Demirci’s positie als een vooraanstaande komiek in België en daarbuiten.

Hetgeen dat ons het meeste voldoening geeft van dit alles? De oprechte tevredenheid van Erhan Demirci zelf. Te zien dat een klant niet alleen blij is met de groei in volgers of likes, maar ook met echte, tastbare successen in zijn carrière, is voor ons de ultieme beloning. Bij Digiviking zijn we trots dat we een rol hebben gespeeld in Erhan Demirci zijn recente successen en we kijken uit naar de vele lachende gezichten die nog zullen volgen.

0
Weergaven
0
Volgers
0
Interacties
0
Gedeelde acties
0
Bereik