Over ons.

Bij DigiViking geloven we in het opbouwen van unieke partnerschappen met onze klanten. Samenwerken gaat bij ons verder dan alleen zaken doen; het is de sleutel tot succes in het digitaal versterken van jouw onderneming.

VERSNEL JE ONLINE GROEI.

Ons deskundige team zet zich elke dag in met de nieuwste tools om samen met onze klanten hun ambitieuze groeiambities waar te maken. We houden de vinger aan de pols van de snel veranderende online marketingwereld door voortdurend de nieuwste trends te verkennen en innovatieve technieken toe te passen.

Dankzij onze brede klantenkring, variërend van sectoren, hebben we een rijke ervaring opgebouwd in diverse branches. Elke maand delen we verse inzichten en integreren deze in onze strategieën om zo onze klanten te voorzien van de meest effectieve oplossingen.

Over ons

Onze werkwijze.

Groei is essentieel voor elk bedrijf, en online marketing is de weg ernaartoe. Dit maakt Digiviking de ideale partner om je marketinginspanningen uit te besteden. We creëren en implementeren op maat gemaakte strategieën op de juiste kanalen, ondersteund door onze innovatieve aanpak en expertise.

Ons succes wordt weerspiegeld in de hoge waarderingen van klanten uit diverse sectoren en de groei die we voor MKB-bedrijven en corporaties, zowel lokaal als internationaal, realiseren. Onze focus ligt op tastbare resultaten door digitale marketing en online leadgeneratie.

Website

Onze waarden

Samenwerking

Bij DigiViking geloven we in het opbouwen van unieke partnerschappen met onze klanten. Samenwerken gaat bij ons verder dan alleen zaken doen; het is de sleutel tot succes in het digitaal versterken van jouw onderneming.

Efficiëntie

Onze aanpak is gericht op het vinden van de meest efficiënte manier om je doelen te bereiken. Door maatwerkoplossingen te bieden, maximaliseren we resultaten en benutten we middelen en tijd optimaal.

Groei

Groei staat centraal in onze missie, zowel voor ons team als voor jouw bedrijf. We zijn een enthousiast en dynamisch team dat zich inzet voor voortdurende verbetering en jouw onderneming naar een hoger niveau wil tillen.

Resultaat

Bij DigiViking staan problemen niet in ons woordenboek, enkel oplossingen. We benaderen elke uitdaging met een positieve houding en zijn vastbesloten om voor elke vraag een antwoord op maat te vinden.

meet our team

Samir Mourtada

Oprichter

Joojo Morgan

Marketing Guru

Kurt Smets

Creative developer

Sanne Potargent

Projectmanager

Damon van Haaren

Consultant

Cathérine Verboven
Creative developer