Over ons

Visie

“Toonaangevend blijven in het steeds veranderende marketinglandschap door innovatieve, op resultaten gerichte oplossingen te leveren die authentieke verbindingen tussen merken en hun publiek bevorderen.”

 

Dit erkent de dynamische aard van de sector en laat zien dat je bereid bent je aan te passen aan nieuwe trends en technologieën.

Klanten willen resultaten zien. Ze willen dat hun investering in marketing een duidelijke ROI heeft. Door je te richten op innovatieve en resultaatgerichte oplossingen, toon je je toewijding aan meetbaar succes.

In het tijdperk van digitalisering en automatisering is authenticiteit goud waard. Klanten willen zich verbonden voelen met de merken waarmee ze zaken doen. Het bevorderen van authentieke verbindingen toont aan dat je het belang van oprechtheid en echte menselijke interactie begrijpt.

Dit benadrukt de kern van wat marketing is – een brug slaan tussen bedrijven (merken) en hun doelgroep.

Missie

“Ons bureau is toegewijd aan het creëren van impactvolle marketingstrategieën die merken helpen groeien en bloeien in een digitaal tijdperk. Door voortdurende ontwikkeling, innovatie en diepe marktinzichten, streven we ernaar om elke klant een op maat gemaakte ervaring te bieden die resulteert in meetbare resultaten en duurzame relaties.”

Dit benadrukt de waarde die je biedt – je produceert niet zomaar content of campagnes, je creëert strategieën die impact hebben.

Hiermee erken je de huidige realiteit van de marketingwereld, die sterk digitaal gericht is, en bevestig je je toewijding om klanten te helpen slagen binnen deze context.

Dit illustreert je toewijding aan continue verbetering, het bijblijven van trends en het aanbieden van op inzicht gebaseerde oplossingen.

Hiermee geef je aan dat je niet alleen directe resultaten wilt leveren, maar ook duurzame relaties met klanten wilt opbouwen, wat essentieel is voor retentie en mond-tot-mondreclame in de marketingwereld.

Onze waarden

Samenwerking

Bij DigiViking geloven we in het opbouwen van unieke partnerschappen met onze klanten. Samenwerken gaat bij ons verder dan alleen zaken doen; het is de sleutel tot succes in het digitaal versterken van jouw onderneming.

Efficiëntie

Onze aanpak is gericht op het vinden van de meest efficiënte manier om je doelen te bereiken. Door maatwerkoplossingen te bieden, maximaliseren we resultaten en benutten we middelen en tijd optimaal.

Groei

Groei staat centraal in onze missie, zowel voor ons team als voor jouw bedrijf. We zijn een enthousiast en dynamisch team dat zich inzet voor voortdurende verbetering en jouw onderneming naar een hoger niveau wil tillen.

Oplossings gerichtheid

Bij DigiViking staan problemen niet in ons woordenboek, enkel oplossingen. We benaderen elke uitdaging met een positieve houding en zijn vastbesloten om voor elke vraag een antwoord op maat te vinden.

meet our team

Samir Mourtada

Oprichter

Joojo Morgan

Marketing Guru

Kurt Smets

Creative developer

Sanne Potargeant

Social Media queen

Damon van Haaren

Consultant

Jij?