fbpx
digiviking

marketing

Keep it engaged & trending

Een website is onderdeel van een professionele onderneming en wekt vertrouwen bij de klant. De corona-crisis heeft bovendien aangetoond dat online aanwezigheid essentieel is.  Kan jouw klant je 24/7 vlot bereiken? Een aantrekkelijke website met eventueel een gebruiksvriendelijke webshop is onmisbaar! Wij zorgen voor een website op maat. 
marketing

Leadgeneratie

 

Via leadgeneratie wil je mogelijke klanten overtuigen om hun contactgegevens achter te laten. Natuurlijk geven mensen niet zomaar hun contactinformatie. In ruil voor hun gegevens bezorg je hen iets: waardevolle inhoud (blogposts of misschien zelfs een gratis e-book?), korting, exclusieve toegang… Dit kan je doen via e-mail, via je social media of via je website.

Een lead is iemand die op een of andere manier heeft laten weten dat hij interesse heeft in jouw bedrijf of product. Zo een mensen wil je natuurlijk graag, en liefst veel. Het is dus belangrijk om te zorgen voor meer leads. Oftewel, om leads te generen. Leadgeneratie. 

Via leadgeneratie wil je contactinformatie van mogelijke klanten verzamelen. Aan de hand van deze gegevens kan je hen contacteren en overtuigen om daadwerkelijk jouw klant te worden. Hoe jij het beste deze gegevens verzamelt? Daar helpen wij jou mee.

Leadgeneration

Marketing

MARKETING

Aan de hand van een marketingstrategie wordt een volledig plan uitgewerkt zodat jouw bedrijf uiteindelijk meer mensen bereikt. Op die manier kan je jouw bedrijfsdoelen behalen. In het marketingplan wordt vastgelegd op welke manier deze doelen behaald worden, met als het finale doel: groei realiseren. 

marketing online

Automatisatie

Wanneer we jouw marketing automatiseren koppelen we jouw klantenbestand aan slimme software die in staat is om patronen of speciale gebeurtenissen te herkennen. Wanneer deze software op de juiste manier is ingesteld, kun je rekenen op meer rendement. Daar zorgen wij voor. 

Denk je nu, dat klinkt goed, maar wat moet ik me voorstellen bij automatisatie? Check de volgende voorbeeldjes.

Een klant vult zijn winkelmandje, maar rondt de bestelling niet af… Toch geen klant? Think again. Met de juiste automatisatie zorg jij ervoor dat de bestelling wordt afgerond.

Een trouwe klant blij maken met een speciale promotie? Een loyaliteitsprogramma scoort altijd goed. 

Inspelen op de verjaardag van een vaste klant? Klanten waarderen het wanneer ze niet zomaar een onbekende in de massa zijn. Hen persoonlijk feliciteren zorgt onmiddellijk voor een grotere appreciatie van jouw bedrijf. 

automatisatie

Automatisatie, iets voor jouw bedrijf?

Wanneer je interesse hebt in marketing automatisatie kijken we allereerst naar je huidige klantenbestand. Zo kunnen we bepalen of automatisatie voor jou een goede keuze is. Het kan zijn dat bepaalde informatie ontbreekt. De volgende stap is dan om deze informatie te verzamelen. We analyseren ook steeds de mogelijkheid om je klantenbestand te verruimen. 

Wanneer jouw klantenbestand geschikt voor automatisatie is, onderzoeken we welk soort automatisatie het beste bij je past. Maak jij al gebruik van bepaalde software? Dan onderzoeken we de huidige instellingen en de optimalisatiemogelijkheden. 

Ten slotte wordt jouw klantenbestand opgedeeld indien mogelijk. Welke elementen van jouw klantgegevens zijn gepast om bepaalde flows en triggers in te stellen? Aan de hand hiervan zorgen we voor een goed werkende automatisatie. En dus een maximaal rendement van je klantenbestand.

Partner van Hubspot

Bijna iedereen gaat weleens via internet op zoek naar nieuwe producten of diensten. Inderdaad, ook de producten of diensten die jij aanbiedt.
Word je makkelijk gevonden tijdens een zoektocht op het wereldwijde web? Dan trek je voortdurend potentiële klanten aan.
Daar kunnen wij jou dus bij helpen!

digiviking

Hoe gaat Digiviking te werk

1. Kennismaking
In een meeting worden je doelstellingen besproken. Wij vertellen jou alle mogelijkheden om de objectieven te behalen.
2. Analyse
We analyseren grondig hoe jouw doelstellingen behaald kunnen worden. Wat is voor jou de juiste content? Leave it up to us!
3. Voorbereiding
We doen het nodige werk, afhankelijk van de content die er voor jou gemaakt wordt. Een script schrijven. Bepalen van locaties. Acteurs boeken. De look en feel van de beelden en/of tekst, …
4. Work it
Jouw foto’s worden met de grootste zorg en oog voor detail genomen. Jouw video wordt gefilmd met professionele camera’s. We brengen het op maat gemaakt script in beeld. Jouw verhaal wordt met de grootste zorg geschreven.
5. Montage & afwerking
We maken van de verschillende opnames een hoogwaardig resultaat. Dit betekent een afwerking met mooie kleurcorrecties, geluids- en andere effecten. Resultaat: foto’s of een video om u tegen te zeggen!