Splash!
Kejor

Overzicht

Kejor is een gespecialiseerde zwembadwinkel gericht op zowel zelfbouwers als professionals. Ze bieden een breed scala aan materialen en ondersteuning voor het bouwen van professionele zwembaden. Met een focus op persoonlijke service, biedt Kejor ook hulp bij specifieke projecten om klanten te ontzorgen. Hun aanpak benadrukt kwaliteit, betaalbaarheid, en klanttevredenheid.

Klant

Kejor

Sector

Detailhandel

Diensten

Website, Marketing, Adverteer, Video & foto

Klant sinds

10 Mar 2022

Doelstellingen

  • Verhogen van online zichtbaarheid en merkbekendheid.
  • Genereren van een significante toename in warme leads.
  • Ontwikkelen en uitvoeren van een gerichte online advertentiecampagne.
  • Optimaliseren van de website voor zoekmachines (SEO).

Resultaat

  • Een meetbare toename in websiteverkeer.
  • Een hoger aantal kwalitatieve leads, met een focus op zelfbouwers en professionals in de zwembadindustrie.
  • Verbeterde online engagement en interactie met potentiële klanten.
  • Groei in verkoop en conversies via de website.

Proces

Het ontwikkelproces van Kejor.be's website was een intensieve samenwerking van vijf weken, gekenmerkt door regelmatige overlegmomenten en het uitwisselen van feedback tussen ons team en de klant.

Vanaf de initiële besprekingen tot het ontwerp en de ontwikkeling, stond een open dialoog centraal, waarbij we voortdurend aanpassingen maakten op basis van de klant's input. Dit zorgde voor een nauwkeurig afgestemde, gebruiksvriendelijke website die niet alleen voldeed aan, maar ook de verwachtingen van de klant overtrof. Door het proces van testen en aanpassingen konden we een naadloze lancering realiseren.

De tevredenheid van de klant met het eindresultaat werd bevestigd door hun beslissing om ons leadgeneratiepakket aan te schaffen, wat resulteert in minimaal 20 leads per week tijdens het hoogseizoen. Deze samenwerking benadrukt het belang van wederzijdse feedback en een flexibele aanpak voor het bereiken van succes.

Social media

Bij Digiviking hebben we Kejor's eerste jaar getransformeerd in een succesverhaal door een geavanceerde online marketingstrategie. In 2023 lanceerden we een doordachte reclamecampagne met zorgvuldig gefilmde, persoonlijke advertenties op Meta en Google, gericht op het presenteren van een speciale actie. Deze aanpak resulteerde in een indrukwekkende toename van 240 warme leads, waarmee Kejor's naamsbekendheid en serviceaanbod aanzienlijk werden versterkt.

Ons voortdurende beheer en optimalisatie van de campagnes gedurende het jaar waarborgden niet alleen de groei van Kejor maar zorgden ook voor een solide basis voor toekomstige successen. In februari 2024, slechts halverwege de maand, hadden we al 40 nieuwe warme leads bereikt, waarmee de effectiviteit van onze methoden werd bevestigd. Dit succesverhaal onderstreept onze expertise in het leveren van meetbare resultaten en het opbouwen van merkbekendheid voor onze klanten.

Website

"Ontdek de kracht van online succes!
Investeer vandaag in een website en zie jouw bedrijf bloeien."