Doe normaal!
Website op maat

Overzicht

De website van Erhan Demirci fungeert als een centrale hub voor het aankondigen van komende optredens, waarbij data, locaties en ticket informatie duidelijk worden vermeld.

Daarnaast biedt de website een uitgebreid portfolio van Erhans werk, waaronder video's, audiofragmenten en foto's, om potentiële boekers en fans inzicht te geven in zijn stijl en talent.
Door duidelijke contactgegevens te verstrekken, wordt het voor potentiële boekers gemakkelijker om Erhan te bereiken voor optredens en andere zakelijke kansen. Een gedetailleerde biografie en achtergrondinformatie over Erhan helpen bij het opbouwen van geloofwaardigheid en het creëren van een band met fans. Bovendien fungeert de website als een platform voor de promotie en verkoop van Erhans merchandise, zoals t-shirts en posters.

Door integratie van sociale media feeds en links vergemakkelijkt de website het opbouwen van een online community rond Erhan, terwijl regelmatige nieuwsupdates fans betrokken houden en op de hoogte houden van zijn activiteiten. Dit alles ondersteunt de groei van Erhans online aanwezigheid en vergroot zijn publieksbereik. Het versterkt de band tussen Erhan en zijn fans, wat leidt tot een toename van de betrokkenheid en interactie.

Als Digiviking hebben we een website ontwikkeld die Erhan Demirci's professionele doelen ondersteunt en zijn impact in de entertainmentwereld vergroot.

Klant

Erhan Demirci

Sector

Media en entertainment

Diensten

Website, Webshop, Hosting, Seo, Marketing, Adverteer, E-mail marketing, Branding, Video & foto

Klant sinds

01 Jun 2023

Doelstellingen

 • Verhogen van de online aanwezigheid en merkbekendheid.
 • Versterken van de klantenbinding en het bereiken van een nieuwe doelgroep.
 • Verbeteren van de zoekmachineoptimalisatie (SEO) voor een betere rangschikking.
 • Verhogen van het websiteverkeer en de conversieratio.

Resultaat

 • Een significante toename van bezoekers op de website.
 • Meer engagement op sociale media en andere digitale platforms.
 • Imense groei op social media
 • Uitverkopen shows

Proces

Het proces van samenwerking tussen Digiviking en Erhan Demirci verliep vlot en efficiënt, gekenmerkt door een sterke communicatie en wederzijds begrip. Vanaf het begin was er een duidelijke visie van Erhan over wat hij wilde bereiken met zijn nieuwe website, en Digiviking begreep deze visie volledig.

Met regelmatige vergaderingen en open communicatie werd er een gestructureerd plan opgesteld om aan Erhans behoeften te voldoen. Dit omvatte het vaststellen van de belangrijkste doelstellingen voor de website, zoals het promoten van zijn optredens, het tonen van zijn portfolio en het faciliteren van verkoop van merchandise.

Digiviking zette zich in om binnen de gestelde tijdlijnen te werken en slaagde erin de website binnen slechts drie weken af te ronden. Dit werd mogelijk gemaakt door een toegewijd team van ontwikkelaars, ontwerpers en content creators, die nauw samenwerkten om aan alle vereisten van Erhan te voldoen.

Gedurende het proces werd Erhan regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang en had hij de mogelijkheid om feedback te geven en wijzigingen voor te stellen. Dit zorgde ervoor dat de website perfect aansloot bij zijn verwachtingen en behoeften.

Uiteindelijk resulteerde de succesvolle samenwerking tussen Digiviking en Erhan Demirci in een website die niet alleen voldeed aan alle gestelde doelen, maar ook de unieke persoonlijkheid en stijl van Erhan weerspiegelde. Dit proces toonde aan dat een goede samenwerking en open communicatie de sleutel zijn tot het behalen van succes in webontwikkelingsprojecten.

Social media

Digiviking transformeerde Erhan Demirci's digitale aanwezigheid, met een indrukwekkende groei in volgers en engagement op sociale media. Deze strategie leidde tot verhoogde ticketverkopen en verstevigde zijn status als prominente Belgische komiek.

Cijfers:

 1. Instagram: Van 5.568 naar 28.3k volgers, met reels die 2 miljoen views bereikten.
 2. Facebook: Bereik van 560.000 mensen, 1.384 nieuwe likes.
 3. TikTok: 7.8 miljoen views, 38.4K nieuwe volgers, 540K likes.

Deze resultaten onderstrepen het succes van onze digitale marketingstrategieën.

Geweldige resultaten binnen een korte tijd!

Ik werk nu al 1 jaar met Digiviking en ben heel tevreden. Een jong en modern bedrijf die weet hoe het werkt in deze nieuwe tijd. Ze hebben ons op verschillende vlakken geholpen, zoals bijvoorbeeld SEO, nieuwe website en denken mee met alles wat te maken heeft met het laten groeien van mijn bekendheid. Ze zijn altijd goed bereikbaar en ook in nood kun je ze altijd bellen voor hulp. Top bedrijf!

Erhan Demirci
Website

"Ontdek de kracht van online succes!
Investeer vandaag in een website en zie jouw bedrijf bloeien."