Voor particulieren en proffesionals!

Overzicht

Air24.be is een aanbieder van airconditioners en warmtepompen voor zowel particulieren als professionals. Hun assortiment omvat een breed scala aan producten van bekende merken zoals Daikin, GREE, en LG, variërend van split airco's, compacte vloermodellen met ingebouwde wifi, tot multisplit-systemen. Klanten hebben de mogelijkheid om de airconditioningunits zelf te installeren, waarna Air24 de ingebruikstelling verzorgt. Daarnaast bieden ze de optie voor directe levering of afhaling bij hun afhaalpunt​

Klant

Air 24

Sector

Bouw

Diensten

Webshop, Hosting, Seo, Sea, Branding

Klant sinds

15 Jul 2022

Doelstellingen

  • Aanbieding breed assortiment
  • Online bestellen
  • Klantenservice aanbieden

Resultaat

  • Een webshop met meer dan 350 producten
  • Toegankelijke webshop voor bestellingen en plaatsing aanvragen
  • Sterke klantenrelaties opbouwen

Proces

Het ontwikkelen van de air24.be webshop met WooCommerce en WordPress omvat een gestroomlijnd proces. Eerst wordt de hosting en domeinnaam geregeld, gevolgd door de installatie van WordPress.

WooCommerce, een krachtige e-commerce plugin voor WordPress, wordt vervolgens geïnstalleerd om de webshopfunctionaliteiten toe te voegen. Het design wordt aangepast met een geschikt thema dat compatibel is met WooCommerce, afgestemd op de branding van Air24.be. Producten worden toegevoegd compleet met beschrijvingen, prijzen, en afbeeldingen. Betalingsgateways en verzendmethoden worden geconfigureerd voor een soepele afhandeling van bestellingen. Ten slotte wordt de website geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO) en getest om te zorgen voor een gebruiksvriendelijke ervaring.

Na lancering wordt de website voortdurend onderhouden en bijgewerkt om de functionaliteit en beveiliging te waarborgen. Dit proces biedt een efficiënte en effectieve aanpak voor het opzetten van een professionele e-commerce website met behulp van WordPress en WooCommerce.

Vindbaarheid

Bij Digiviking hebben we Air24.be's verkoopsucces naar nieuwe hoogten getild door meer dan 1000 bestellingen binnen een jaar te genereren met onze SEO en SEA expertise. Onze aanpak omvatte geavanceerde shopping- en zoekcampagnes, strategisch afgestemd op Air24.be's doelgroep.

Cruciaal in onze aanpak was de implementatie van wekelijkse optimalisaties, waardoor we continu konden inspelen op markttrends en klantgedrag. Dit proces versterkte niet alleen Air24.be's online aanwezigheid, maar zorgde ook voor een significante omzetstijging.

Website

"Ontdek de kracht van online succes!
Investeer vandaag in een website en zie jouw bedrijf bloeien."