fbpx
digiviking

Kejor meets Digiviking

Bij Digiviking zijn we trots op de samenwerking die we hebben met Kejor. We hebben voor hen een complete online oplossing gecreëerd, van een op maat gemaakte website tot professionele productfoto’s en gerichte marketingcampagnes.

We zijn blij dat we Kejor.be kunnen helpen om hun online aanwezigheid te versterken en hun merk te laten groeien. De samenwerking tussen Digiviking en Kejor.be is een perfect voorbeeld van wat er kan worden bereikt wanneer een team van professionals nauw samenwerkt met een klant die een duidelijke visie heeft.

Website
We begonnen met het ontwerp van de website, waarbij we de stijl en het gevoel van het merk Kejor perfect hebben weten te vangen. De website werd gebouwd met oog voor detail en gebruikerservaring, zodat bezoekers moeiteloos door de verschillende producten konden navigeren en eenvoudig hun aankopen konden doen in de webshop.
Productfotot's
Vervolgens namen we ons team van professionele fotografen in de arm om de producten van Kejor in al hun pracht vast te leggen. Het resultaat was een reeks foto's die de kwaliteit en het vakmanschap van de producten benadrukten, en die perfect pasten bij de visuele identiteit van het merk.
Social Media
Maar daar stopte onze samenwerking niet. We gingen verder met het beheren van de social media-accounts van Kejor.be, waarbij we regelmatig aantrekkelijke content plaatsten en hun online aanwezigheid verder versterkten.
Marketing
En last but not least, we voerden gerichte marketingcampagnes uit om nieuwe klanten aan te trekken en de verkoop te stimuleren. Door middel van SEO, Google Ads en sociale media marketing hebben we Kejor.be geholpen om hun doelgroep te bereiken en hun online verkoop te laten groeien.

Heeft u interesse?

Contact