fbpx
digiviking

Websites

Een professionele onderneming heeft nood aan een professionele website. Dit wekt vertrouwen op bij jouw (mogelijke) klanten.

De corona-crisis heeft extra benadrukt dat online aanwezigheid van je bedrijf essentieel is. Een vlotte toegang voor klanten tot een overzichtelijke en aantrekkelijke website met eventueel een gebruiksvriendelijke webshop is onmisbaar.

Natuurlijk wil jij wel een website op maat. Een unieke website die volledig in lijn ligt met jouw verwachtingen en doelstellingen. Een website op maat. Daar zorgt DigiViking voor.

Is jouw bedrijf al online?

Welk soort Website voor je onderneming

Op maat

Op elke fles past een dop, zo kunnen wij ook voor elke klant een oplossing vinden en zo de juiste website bouwen. Die alle functies en oplossingen hebben die u nodig heeft!

Informatieve

Een informatieve website, ook wel de klassieke website. Dit is een ideale manier om je online bekendheid te vergroten. Vertel o.a. wie je bent, wat je doet en zoveel meer… Deze websites zijn vaak opgebouwd uit de volgende onderdelen: een homepagina, over ons, product of dienst, foto’s en contact.

Webshop

E-commerce websites, oftewel webshops. Online shoppen, we kennen het allemaal. Van kleding tot reizen tot cursussen, … e-commerce is onmisbaar geworden. Een eigen webshop zorgt ervoor dat klanten 24/7 je producten en diensten kunnen aanschaffen.

One Pager

Een one pager is een website die uit 1 pagina bestaat. Deze pagina kan menulinks bevatten waarbij met een klik op de menubalk de weergave scrolt naar een bepaald gedeelte op dezelfde pagina. Deze websites geven snel en bondig jouw onderneming weer.

Neem contact op met ons voor jouw website!

Meat is het nieuwe grillrestaurant in bilzen waar je heerlijk luxueus kunt tafelen en genieten van heerlijke gerechten

Enkele Succesvoorbeelden!

world of milano is de multibrandstore van milano herenmode, milano mondo, atelier milano, milano tailoring en boyen by milano. hier kan je laten kleden en stylen tot een echte heer of man
World of Milano
Kejor
coolbreeze is een onderneming die airco's verkoopt en plaatst. voor hen mochten we een webshop maken voor de verkoop van airco's
Coolbreeze
Devso
perle de lourthe gelegen in de ardennen is een vakantiewoning waar je met het hele gezin en familie tot rust kunt komen
Perle de L'Ourthe
Meat is het nieuwe grillrestaurant in bilzen waar je heerlijk luxueus kunt tafelen en genieten van heerlijke gerechten
MEAT
sascha del sal helpt je mentaal en fysiek in verschillende situaties waar je geen vat op hebt. hij helpt je zelfbeheersend te blijven en om het hoofd koel te houden. je leert jezelf verdedigen en beschermen
Sascha Del Sal
barabas bilzen website gemaakt door digiviking, barabas is een heerlijk tapasrestaurant in bilzen waar je gezellig kan eten
Barabas

Een app gekoppeld aan je website!

Bijna iedereen gaat weleens via internet op zoek naar nieuwe producten of diensten. Inderdaad, ook de producten of diensten die jij aanbiedt.
Word je makkelijk gevonden tijdens een zoektocht op het wereldwijde web? Dan trek je voortdurend potentiële klanten aan.
Daar kunnen wij jou dus bij helpen!

digiviking