fbpx
digiviking

Creative design

WE TURN YOUR THOUGHTS INTO REALITY

Je droomt van de perfecte website. Van grafisch ontwerp of een logo dat helemaal jouw bedrijf uitstraalt. Een volledige huisstijl misschien zelfs. Branding die naadloos aansluit bij jouw onderneming.

Je ziet het al helemaal voor je.
Jouw wensen en ideeën omzetten in een prachtig resultaat, daar zorgen wij voor.

creative

Websites

Een professionele onderneming heeft nood aan een professionele website. Dit wekt vertrouwen op bij jouw (mogelijke) klanten.

De corona-crisis heeft extra benadrukt dat online aanwezigheid van je bedrijf essentieel is. Een vlotte toegang voor klanten tot een overzichtelijke en aantrekkelijke website met eventueel een gebruiksvriendelijke webshop is onmisbaar.

Natuurlijk wil jij wel een website op maat. Een unieke website die volledig in lijn ligt met jouw verwachtingen en doelstellingen. Een website op maat. Daar zorgt DigiViking voor.

Is jouw bedrijf al online?

creative

Welk soort Website voor je onderneming

One Pager

Een one pager is een website die uit 1 pagina bestaat. Deze pagina kan menulinks bevatten waarbij met een klik op de menubalk de weergave scrolt naar een bepaald gedeelte op dezelfde pagina. Deze websites geven snel en bondig jouw onderneming weer.

Informatieve

Een informatieve website, ook wel de klassieke website. Dit is een ideale manier om je online bekendheid te vergroten. Vertel o.a. wie je bent, wat je doet en zoveel meer… Deze websites zijn vaak opgebouwd uit de volgende onderdelen: een homepagina, over ons, product of dienst, foto’s en contact.

Webshop

E-commerce websites, oftewel webshops. Online shoppen, we kennen het allemaal. Van kleding tot reizen tot cursussen, … e-commerce is onmisbaar geworden. Een eigen webshop zorgt ervoor dat klanten 24/7 je producten en diensten kunnen aanschaffen.

Op maat

Op elke fles past een dop, zo kunnen wij ook voor elke klant een oplossing vinden en zo de juiste website bouwen. Die alle functies en oplossingen hebben die u nodig heeft!

Grafische vormgeving

De grafische vormgeving van jouw onderneming is erg belangrijk. Het is die eerste indruk die zoveel impact op mogelijke klanten maakt.

De grafische vormgeving van jouw website, een logo, een volledige huisstijl voor je bedrijf…

Niet alleen digitale elementen van je onderneming kunnen gebruik maken van grafisch design. Denk maar aan een brochure, een affiche en ander drukwerk. Of misschiel wil je je auto wel bestickeren?

Allerlei promotiemateriaal kan volledig op maat jouw bedrijf visueel vertegenwoordigen. Je mist kansen wanneer je hier geen gebruik van maakt.

Brand design

Branding

Branding is het proces waarbij een bedrijf een naam, logo, slogan en andere visuele en emotionele aspecten creëert om zich van concurrenten te onderscheiden en een blijvende indruk te maken bij klanten. Het doel van branding is om een positief beeld te creëren in de geest van de consument, waardoor ze sneller geneigd zijn om een product of dienst te kopen van uw bedrijf. Binnen uw creativiteit afdeling, zullen zij zich bezig houden met het creëren van beeldmerken, campagnes en andere visuele elementen die uw merk naar voren brengen.

Branding digiviking

Enkele voorbeelden van Branding

Animatie

Animatie is een techniek waarbij beelden of objecten worden gecreëerd en veranderd om beweging te suggereren. Het kan worden gebruikt voor allerlei doeleinden, zoals entertainment, educatie en reclame. Binnen uw bedrijf, kan animatie worden gebruikt om uw merk en producten op een unieke en opvallende manier te presenteren. Onze grafische afdeling creëert animaties die uw merkboodschap op een leuke en onthoudbare manier overbrengen aan uw doelgroep. Dit kan zowel in 2D of 3D zijn en zal zeker bijdragen aan de impact die uw boodschap op de kijker zal hebben.

 

Drukwerken

Onze dienst biedt ook een breed scala aan personalisatie-opties, waaronder het toevoegen van uw bedrijfslogo of andere grafische elementen, zodat uw drukwerk opvallend is en uw merkboodschap overbrengt. Wij bieden ook een snelle levertijd en een uitstekende klantenservice, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het drukproces en kunt focussen op het runnen van uw bedrijf.

Onze drukwerken dienst is een efficiënte en betaalbare manier om uw bedrijf te promoten en te laten groeien. Wij helpen u graag bij het creëren van professionele drukwerkstukken die bijdragen aan de groei van uw bedrijf. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bestelling te plaatsen.

Car wrap

Enkele voorbeelden van Drukwerken

Een app gekoppeld aan je website!

Bijna iedereen gaat weleens via internet op zoek naar nieuwe producten of diensten. Inderdaad, ook de producten of diensten die jij aanbiedt.
Word je makkelijk gevonden tijdens een zoektocht op het wereldwijde web? Dan trek je voortdurend potentiële klanten aan.
Daar kunnen wij jou dus bij helpen!

digiviking

Hoe gaat Digiviking te werk

Kennismaking
In een meeting worden jouw verwachtingen en wensen besproken. Wij vertellen jou alvast wat de mogelijkheden zijn en wat we voor jou kunnen betekenen.
Analyse
We bekijken gronding hoe we jouw wensen in de praktijk kunnen omzetten. Wat is voor jou de juiste creatieve oplossing? Leave it up to us!
Offerte
Je ontvangt van ons een heldere offerte. Zo weet jij op ieder moment aan welke kosten je je mag verwachten.