fbpx
digiviking

Grafische vormgeving

De grafische vormgeving van jouw onderneming is erg belangrijk. Het is die eerste indruk die zoveel impact op mogelijke klanten maakt.

De grafische vormgeving van jouw website, een logo, een volledige huisstijl voor je bedrijf…

Niet alleen digitale elementen van je onderneming kunnen gebruik maken van grafisch design. Denk maar aan een brochure, een affiche en ander drukwerk. Of misschiel wil je je auto wel bestickeren?

Allerlei promotiemateriaal kan volledig op maat jouw bedrijf visueel vertegenwoordigen. Je mist kansen wanneer je hier geen gebruik van maakt.

Brand design
Branding digiviking

Branding

Branding is het proces waarbij een bedrijf een naam, logo, slogan en andere visuele en emotionele aspecten creëert om zich van concurrenten te onderscheiden en een blijvende indruk te maken bij klanten. Het doel van branding is om een positief beeld te creëren in de geest van de consument, waardoor ze sneller geneigd zijn om een product of dienst te kopen van uw bedrijf. Binnen uw creativiteit afdeling, zullen zij zich bezig houden met het creëren van beeldmerken, campagnes en andere visuele elementen die uw merk naar voren brengen.

Neem contact op met ons voor jouw website!

Website op maat

Enkele Succesvoorbeelden!